Apr 18

STHEM telah menerima kunjungan dari tiga orang pelawat akademik dari Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Politik (FISIP), Universitas Riau (UNRI), Indonesia dengan diketuai oleh Dr. Suyanto sebagai Wakil Dekan Kemahasiswa,Kerjasama dan Alumni pada 2 April 2018 yang lalu.

Lawatan tersebut bermula di Anjung Tamu UUM, diikuti dengan perbincangan dengan penjawat-penjawat STHEM di Bilik Mesyuarat Utama STHEM dan berakhir di Manager's Coffee dengan diadakan sedikit jamuan tengahari bagi meraikan tetamu.