Nov 13

1 Nov 2013 - 30 Nov 2013

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Yang Berbahagia Prof. Dato'/Yang Berusaha Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan

Dimaklumkan bahawa Pusat Pengajian Pengurusan Pelancongan, Hospitaliti dan Alam Sekitar (STHEM), UUM COLGIS akan mengadakan Pertandingan Fotografi "Tourism & Hospitaliti" bertemakan "Sceneries :Tourism and Hospitality activities".

Pertandingan terbuka kepada staf dan pelajar UUM. Sijil akan diberikan kepada setiap penyertaan. Kepada yang berminat boleh menghubungi En. Shakirin atau emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Dilampirkan juga di dalam emel ini peraturan pertandingan fotografi ini.